Trygt boligkøb i Spanien
Villa med god grund og opvarmet pool
Alicante, Torrevieja
€389,000
Oversigt
Reference DK-1872
Soveværelser: 3
Badeværelser: 2
Pool: Privat, Opvarmet
Byggeår: 1981
Renoveringsår: 2020
Orientering: Syd
Møbleret: Fuldt møbleret
Kommunale udgifter: €65
Overdækket:145m²
Grund:800m²
Overdækket veranda:32m²
Taghave:66m²
Denne skønne villa er beliggende i et af de bedste kvarterer tæt på saltsøen i Torrevieja.
Boligen indeholder følgende: Dejlig stor stue i åben forbindelse med det nyrenoverede køkken. 3 gode størrelses soveværelser og 2 badeværelser. Hovedsoveværelset har badeværelse ensuite. Der er en vinterstue overdækket/lukket terrasse på 32 m2. Den er delt i 2, den ene afdeling kan anvendes som ekstra soveværelse. Fra stuen er der udgang til overdækket terrasse med grill og køleskab. fra terrassen går man direkte ud i det store lækre pool område med opvarmet pool og en pool størrelse på 5x9 meter, i pool området er der desuden en pergola så man altid kan opnå skygge. Vaskerummet er der adgang til fra bagsiden af huset. I den bagerste del af grunden er der et opbevaringsskur. huset har også en meget stor tagterrasse på ca. 66 m2. Herfra er der udsigt over den store saltsø i Torrevieja. Der er desuden en fin og god carport.
Køkkenet er renoveret indenfor de sidste 2 år, der er nye hvidevarer i hele boligen, amerikanerkøleskabet er netop udskiftet til helt nyt. Der er installeret vandrensnings anlæg i boligen så vandet kan drikkes. Dejlig, lukket og velholdt have.
Der er nem adgang til alle faciliteter. Der er en skøn strandpromenade i Torrevieja og man kommer nemt til badestranden fra boligen, enten i bil eller via gang/cykelstien som er tæt på boligen.
Absolut en bolig som bør ses.
Faciliteter
Klimaanlæg, Opdelt system
Opvarmning, Split system
Parkering, Overdækket
Pool, Privat, Opvarmet
Solvarmer
Opbevaring
Funktioner
Alarmsystem
Grill
Kombineret køkken og spiseplads
Tilstødende badeværelse
Indgangsport
Have
Internet
Trykvandssystem
Udlejningspotentiale
Bryggers
Afstande
Faciliteter: 2 km
Lufthavn: 45 km
Hav: 3 km
Plantegninger
Kontakt
Del