€519,000
3 soveværelser fritliggende villa
Alicante, Guardamar del Segura
Del
Oversigt
Reference 386
Soveværelser: 3
Badeværelser: 3
Toiletter: 1
Pool: Privat
Etager: 3
Byggeår: 2019
Overdækket:121m²
Grund:236m²
Overdækket veranda:18m²
Kælder:97m²
Disse luksus villaer bygges i en sjælden flot kvalitet.

Disse villaer er bygget i en usædvanlig høj kvalitet og har mange smukke og funktionelle detaljer. Alle villaer er bygget på en eleveret grund, derfor har alle villaer en fantastisk udsigt til havet og det omkring liggende landskab.

De bygges i 2 modeller, model A og Model B og priserne er 549.000 € og 519.000 €.

Model A indeholder: Stueplan: dejlig stue i åbenforbindelse med køkken. Den ene side i stuen er en stor glasskydedør som kan skydes helt fra så stuen fortsætter ud i haven som stortset er fuldt belagt med fliser, i enden af haven er der en 9x2,75 meter infinity pool. Der er desuden 1 soveværelse med indbyggede skabe samt badeværelse ensuite med brusekabine og væghængt toilet. der er også 1 gæstetoilet også med væghængt toilet. 1. sal indeholder 2 soveværelser, begge med indbyggede skabe samt badeværelse en suite, badeværelserne har begge brusekabine samt væghængte toiletter. Der er en stor kælder hvor der er vaskerum samt teknik og et seperat teknikrum til pool automatik. den store kælder er med elektrisk port så den kan bruges til parkeringskælder. Der er også lavet en atriumgård så kælderen har et stort vinduesparti som giver dagslys til kælderen så det virker ikke som en kælder.

Model B har samme indretning, men blot er denne model i et plan og kælder, så hele beboelsen er i et plan.

Kælderen er med ekstra høj loftshøjde, så man kan efterfølgende indrette den som man har lyst. På billederne kan der ses et indretningsforslag med 2 ekstra soveværelser begge med indbyggede skabe og badeværelser ensuite med brusekabine og væghængte toiletter. desuden vinkælder, fitness rum, sauna, spabad og endnu et badeværelse. Der er udgang til atriumgården fra begge værelser, vaskerum samt fra fitnessrummet. Der er stadig garage med elektrisk port til parkering af bilen.

Inklusiv i prisen på boligen er: Alle hvidevare i kvalitet Bosch/Siemens, udendørs belysning, indendørs belysning, aircondition varm/kold komplet installeret med kanaler til alle rum samt seperat temperaturstyring hver rum for sig. Elektrisk gulvvarme i alle badeværelser samt toilettet. Der er installeret varmepumpe til det varmebrugsvand som også er udstyret med cirkulation som er koblet på en sensor som registrerer når der er personer i boligen, dette betyder at ligegyldigt hvilken varmtvandshane du åbnet så er der varmt vand med det samme. Der er elektriske persienner i alle soveværelser, elektrisk gate til parkeringen som er på grunden og også elektrisk port til kælderen. Hele grunden anlagt med fliser og planter. Det er desuden muligt at tilvælge vandbåren gulvvarme i hele boligen samt Domotica (intilligent styring af boligen) for merpris. Ud over alle disse finesser så er byggefirmaet åben overfor dine egne indretnings ideer, så der kan tilvælges stortset alt for en merpris.

Dette er villaer som absolut bør ses, de er ekseptionelle i kvalitet samt indretning. Her får man en villa til en meget fornuftig pris set i relation til kvalitet og udstyr.
Faciliteter
 • Klimaanlæg, Centralt system
 • Opvarmning, Central
 • Parkering, Afdækket
 • Pool, Privat
Funktioner
 • Byudsigt
 • Indbyggede skabe
 • Internet
 • Køkkenudstyr
 • Bjergudsigt
 • Rullegardiner
 • Satellit-tv
 • Havudsigt
Afstande
Faciliteter: 2 km
Lufthavn: 38 km
Hav: 6 km
Videoer
Kontakt