Trygt boligkøb i Spanien

Events for vore kunder

Vi arrangerer forskellige events for vore kunder. Da vi jo ligger meget tæt på en del gode og populære vindistrikter, så arrangerer vi med jævne mellemrum ture til nogle af de smukkeste og bedste vingårde. Vi er omgivet af vindistrikterne: Jumilla, Bulla, Yecla, Pinos og Alicante.

En ny tradition er blevet vores efterårs vintur. Den strækker sig over 3 dage og går ind i landet. Vi tager afsæt i hjertet af det verdens berømte vindistrikt Ribero Del Duero. Turen starter med et besøg i Aranda Del Duero, byen hvor vinproduktionen i starten foregik under jorden i kilometervis af gange under byen. I dag er mange af gangene lukket, men der er stadig gange som er åbne for besøg og som i dag er museer for fordums tids vinproduktion. Netop under jorden i et af disse museer starter vores tur.

Bodegas Isila de Lagar startede også sin vinproduktion under jorden i Aranda Del Duero. Selv om produktionen i dag er flyttet over jorden til en lille by der hedder La Vid, så har bodegaen beholdt det gamle produktions sted og omdannet den gamle bodega til en meget fin og berømt restaurant. Vi starter med en rundvisning i gangene under restauranten og slutter turen under jorden af med at smage en vin fra Bodegaen. Derefter indtager vi en fortjent middag i restauranten, hvor 6 vine parres med maden. i de næste 2 dage besøger vi forskellige vingårde og bor på hoteller som ligger i tilknytning til vingårdene. Da de forskellige vingårde benytter forskellige produktions metoder, er det sjovt at bedømme de forskellige vine og se om vi kan blive enige om hvilken vingård vi mener benytter den bedste produktions metode.

Det er også i vindistriktet Ribero Del Duero den verdensberømte danske vinproducent Peter Sisseck har sin vingård, i den lille by Quintanilla de Onésimo ligger Peter Sissecks vingård Dominio de Pingus hvor han producerer nogle af verdens dyreste vine. Pingus og Flor de Pingus er verdensberømte og er produceret på druen Tempranillo. I dag er Peter Sisseck involveret i produktion af mange forskellige vine og han er flittigt benyttet af andre vingårde som konsulent i deres produktion. Pussigt at en mand som kommer fra et land uden nogen vinproduktion i dag er rollemodel for utrolig mange spanske vinmagere og vingårde.

Ture til vingårde er dog kun en af de arrangementer vi arrangerer for vore kunder, vi arrangerer også julefrokost i det fri hvis vejret tillader det, hvilket det som regel gør. Tappas ture i Torrevieja osv.

Det er dog vinturene som vi arrangerer flest af året rundt.