Trygt boligkøb i Spanien

Boliger til salg

Nybyggede ejendomme
Her kan du se nogle eksempler på de ejendomsprojekter, jeg har til salg. Ejendomsprojekterne i Spanien sælges meget hurtigt. Derfor kommer der hele tiden nye til, og andre bliver hurtigt udsolgt. Jeg kan derfor ikke garantere, at alle de viste ejendomme er til rådighed. Jeg forsøger dog hele tiden at holde hjemmesiden opdateret med de nyeste projekter, men jeg har altid mange flere, end jeg kan nå at vise her på hjemmesiden. Finder du ikke præcis, hvad du søger så kontakt mig alligevel, for jeg vil næsten helt sikkert kunne finde noget, der passer til dig.
Klik her for at søge nybyggede boliger til salg  
Jeg vælger mine byggefirmaer med omhu. Jeg er agent for de bedste byggefirmaer fra Alicante i nord til Cartagena i syd. Jeg har alle former for boliger nye som brugte. Desuden kan du få tegnet dit eget drømmehus og bygget det nøjagtigt efter dine ønsker.

Gensalgs boliger
Der er mange gensalgs boliger på markedet. Jeg har ikke oprettet så mange gensalgs boliger her på hjemmesiden. Det er et broget marked og der er stor udskiftning, da der naturligvis sælges mange. Hvis du søger en gensalgs bolig, kan du blot sende mig dine ønsker til boligen. Jeg har adgang til et stort kartotek over gensalgs boliger, så jeg vil helt sikkert kunne finde netop den du ønsker dig. Send mig blot en e-mail på kv@dktilspanien.dk med dine ønsker, så finder jeg din drømmebolig.
Klik her for at se de gensalgs boliger som findes her på siden

Andelsprojekter
Andelsprojekter er en aktivitet som jeg har stor succes med og kan ikke sammenlignes med andelsboligprojekter i Danmark.

Konceptet
Jeg tager en bolig og deler den op i 2 til max 6 andele. Hver andel får så brugsret over deres ejerandel. Det vil sige fra min. 8 uger pr. år ved 6 andele til 6 mdr.

Eksempel
6 familier køber 1 andel hver, boligen koster f.eks. 1,8 mill. inkl. handelsomkostninger, møbler og indretning og har en driftsudgift hvert år på 9.000,- kr. til alt undtagen vand og el. Har du købt 1 andel og dermed brugsret til 8 uger hvert år, vil din købspris derfor nu kun blive 300.000,- kr. og dine løbende driftsudgifter kun 1.500,- kr. pr. år. Men det er stadig en bolig til en værdi af 1,8 mill. du har råderet over. Med dette koncept har mange flere råd til en bolig i Spanien og uanset hvad, så er I altid 6 familier til at betale udgifterne. Er I interesserede i et andels projekt, har jeg en referenceliste over alle der i forvejen har købt andelsprojekter. Den er I meget velkommen til at rekvirere.