Trygt boligkøb i Spanien

Det handler om tillid!

DK2SPAIN og DKTILSPANIEN er et Dansk ejendomsmæglerfirma med hovedkontor i Torrevieja.
Jeg har beskæftiget mig med ejendomshandel i Spanien siden 2004 og har boet fast i Spanien siden 2005, og har derfor mulighed for at give dig den bedste service inden for salg af både nybyggede og brugte boliger.
Læs mere under boliger til salg 

Jeg har samarbejdsaftale med flere af de største ejendomsmæglerfirmaer i området. Dette samarbejde sikrer at jeg altid har et stort udvalg af både nye og brugte boliger. Hvis du sætter din bolig til salg gennem mig, sikrer aftalen ligeledes at den eksponeres til flest mulige købere i hele Europa og derfor har større mulighed for at blive solgt, i forhold til kun at blive eksponeret på det danske marked.

Jeg vælger mine byggefirmaer med omhu. Jeg er agent for de bedste byggefirmaer fra Alicante i nord til Cartagena i syd. Jeg har alle former for boliger – nye som brugte. Desuden kan du få tegnet dit eget drømmehus og få det bygget nøjagtigt efter dine ønsker.
Læs mere under boliger til salg

Jeg arrangerer gerne en individuel tilrettelagt besigtigelsesrejse for dig. Jeg står til rådighed hvis du har spørgsmål, hlælper dig med at finde netop den bolig som passer til dit behov, modtager dig i lufthavnen og følger dig under hele dit ophold i Spanien. Kort sagt er jeg din personlige guide gennem hele processen.
Læs mere under besigtigelsesrejse

Jeg yder den bedst mulige service fra køb til overtagelse, såsom juridisk rådgivning, hjælp med finansiering i både dansk og spansk realkredit, hjælp til køb af hvidevarer, møbler, aircondition, haveanlæg, osv. For at gøre det nemt, trygt og mere bekvemt for dig, følger jeg dig i hele købs- og overtagelsesfasen. Jeg følger dig til både juridisk rådgiver, Notar etc.
Læs mere under købsinfo

Jeg samarbejder ligeledes med Danilservice, som er ejet af Pia Danielsen. Pia har boet i Spanien i 27 år og har fuld indsigt i de spanske love og regler. Pia vil lede dig igennem alt det juridiske.
Læs mere under købsinfo

Mikroklimaet i området gør stedet til det mest perfekte i Spanien. WHO har udråbt Torrevieja-området til et af de 3 sundeste og bedste steder at bo i verden.
Læs mere under Torrevieja

Jeg ser frem til at møde dig i Spanien.