Trygt boligkøb i Spanien

Susanne og Ole Bruun fortæller:

Vi købte en toplejlighed i Oasis Beach, El Raso, gennem Kaj Verner Bach Knudsen og DK til Spanien i november 2016 og overtog den i juni 2017.

I 2016 besluttede vi at realisere drømmen om en bolig i Spanien. Vi tog kontakt til forskellige ejendomsmæglere i Spanien for at høre om udbud og muligheder. Da vi fik kontakt til Kaj Verner, var vi ikke i tvivl om, at han var den helt rigtige person, der kunne hjælpe med at realisere drømmen. Kaj Verner returnerede hurtigt boliger, der svarede til vores ønsker og budget. Vi tog til Spanien i november 2016 og fik en præsentation af flere forskellige boliger sammen med Kaj Verner. Kaj Verner havde lynhurtigt spottet, at golf, natur og strand var vores interesseområde, og i forbindelse med boligfremvisningerne havde han afsat tid til også at vise os de dejligste natur- og golfområder. Sammen med Kaj Verner fik vi os hurtigt sporet ind på den helt rigtige bolig, som vi købte i november måned 2016, inden vi returnerede til Danmark.

Kaj Verner er yderst professionel, en dejlig person og en fantastisk hjælp i hele processen. For Kaj Verner stopper processen ikke med at have formidlet et salg. Han var med hele vejen, til vi i juni måned 2017 flyttede ind i vores ny opførte lejlighed. Kaj Verner har hjulpet med alt omkring køb af møbler, hårde hvidevarer, markiser og selve indflytningen. Og derudover alt det praktiske med bank, notar, forsikringer og andre formalia, der skal være i orden, når man handler bolig i Spanien

Kaj Verner vurderede, vi kunne få bedre møbler og hårde hvidevarer ved at indkøbe det selv fremfor en færdig boligpakke. Kaj Verner har været en uvurderlig hjælp med bestilling af møbler, hvidevarer mm. Da vi her i juni ankom til lejligheden blev vi taget vel imod af Kaj Verner, som havde taget imod møbler, som allerede var opsat i boligen. Derudover havde Kaj Verner selv monteret hvidevarer. Dagen efter mødte Kaj Verner igen op med værktøjskassen og monterede en reol, og lamper blev opsat. Sikke en service. Kaj Verner er en helt udsædvanlig person, som vi kun på det varmeste kan anbefale. Før man har prøvet at handle med Kaj Verner ved man ikke, hvor udstrakt en service han yder, og hvor stor en hjælp han er, når drømmen realiseres.

Vi kan til enhver tid anbefale alle, der ønsker at købe bolig i Spanien, at handle med Kaj Verner og DK til Spanien.

Susanne og Ole Bruun, Horsens

Martina og Hans Mohrdieck fortæller:

Vi købte drømmelejligheden gennem Kaj Verner og DK til Spanien i juli 2016 og overtog den i februar 2017.

Vi havde længe gået med drømmen om at være boligejer i Spanien, og tog kontakt til Kaj Verner, som vi på de varmeste havde fået anbefalet af naboer, der ligeledes havde købt hus via DK til Spanien. Efter lidt kommunikation om vores ønsker, prioriteter og budget blev vi taget godt imod i Spanien til fremvisning af forskellige ejendomme og ture igennem området.

Lige fra vi mødte Kaj Verner første gang var vi ikke i tvivl om at vi var i trygge og professionelle hænder. Efter diverse fremvisningerne besluttede vi os for at købe en lejlighed i en projektejendom, og vi skrev under, inden vi tog til Danmark. Vi nød desuden godt af Kaj Verners mange kontakter, og han tog sig endda tid til at køre rundt til diverse møbelforretninger osv. Da vi var kommet til Danmark igen, kunne vi med stor tilfredshed konstatere at Kaj Verner er en mand der holder hvad han lover. Han tog sig af alle de praktiske ting med byggefirmaet, formidlede kontakten til en dansk advokat i området, koordinerede møbelleveringerne, indkøb og installation af hårde hvidevarer osv. Vi overtog lejligheden i februar, og endnu en gang fik vi hjælp af Kaj Verner af alt lige fra til installation af internet, indkøb at teknik og køkkenting, og han var endda med til at samle en del af vores møbler og sætte hylder op på væggen. Det må man kalde for en fantastisk allround service. For os har han i hele processen været en uvurderlig hjælp.

Vi vil til hver en tid anbefale alle der ønsker at købe bolig i Spanien, at handle med Kaj Verner.

Martina og Hans Mohrdieck, Aabenraa

Pia Tønning Nielsen og Palle Smedegaard Christensen fortæller:

Vi købte en villa gennem Kaj Verner og Dk til Spanien i april 2016 og overtog den juli 2016.

I januar 2016 havde vi efter at være blevet anbefalet Kaj Verner som mægler, besøg af ham i Danmark. Det blev et møde vi aldrig har fortrudt. Vi havde forinden været i kontakt med to andre mæglere, men kunne med samme mærke, at Kaj Verner havde dét, som vi følte havde manglet hos de øvrige vi havde været i kontakt med. Derfor var det meget let for os, at vælge Kaj Verner som vores kommende samarbejdspartner til boligjagten i Spanien.

Alt det praktiske i forbindelse med vores besigtigelses-tur i april (fly, hotelophold og transport) stod Kaj Verner for. Vi mødte bare op på de aftalte tidspunkter, og blev kørt rundt til de valgte fremvisninger. Vi valgte at købe et dejligt nybygget hus i Villamartin, som vi overtog i juli 2016. Hele processen med advokat, bank og lignende tog Kaj Verner sig af. Vores oplevelse med boligkøb i Spanien kan kun beskrives som, at man har følt sig i særdeles trygge hænder. Kaj Verners hjælpsomhed og tålmodighed er i en klasse for sig, og han har været en uvurderlig hjælp vedrørende indretning m.m. Der findes ikke et “problem”, som Kaj Verner ikke kan løse. Om det handler om at skaffe sengetøj i de rette størrelser, puder i de rette farver, eller at gå i butikker for at tage billeder af møbler man kunne være interesseret i, så er Kaj Verner på pletten – og ankommer der hvidevarer, mens man er i Danmark, eller strømmen går i huset, så ordner Kaj Verner det. Vi kan kun varmt anbefale dette søde menneske til at hjælpe med et boligkøb. Det vil man ikke fortryde..

Pia Tønning Nielsen og Palle Smedegaard Christensen, Struer

Dorte og Torben Nielsen fortæller:

Vi købte en toplejlighed gennem Kaj Verner og Dk til Spanien i juli 2015 og overtog den maj 2016.

En drøm gik i opfyldelse !!!!

Vi har med hjælp fra DK til Spanien fået vores drøm om en lejlighed i Spanien til at lykkes. Vi kan kun anbefale, at man kontakter DK til Spanien hvis man påtænker at købe lejlighed i Spanien, unden deres hjælp havde det for vores vedkommende ikke kunne blive en realitet, Kaj Verner har hjulpet os igennem alt, lige fra da vi skulle finde det sted der passer til vores familie, til byggeprocessen og ikke mindst overdragelsen, samt Kaj Verners samarbejde med advokaten, der har taget sig af alt papirarbejdet. Kaj Verner har ligeledes været behjælpelige efter vi har overtaget lejligheden, med alt fra indflytning til gode råd om området.

Dorte og Torben Nielsen, Hjerm

Susanne og Flemming Blenstrup fortæller:

Vi købte en toplejlighed gennem Kaj Verner og Dk til Spanien i juli 2014 og overtog den juli 2016.

I 2014 var vi på udkig efter en lejlighed i Spanien og kom herigennem i kontakt med Kaj Verner og Dk til spanien. Kaj Verner tog os med rundt til diverse projekter over to dage, og vi fik udover fremvisninger af mange boliger også et grundigt indblik i området. Da vi var færdige med fremvisningerne besluttede vi os for at købe en lejlighed, og vi skrev under, inden vi tog til Danmark.

Vi havde hørt fra andre, at Kaj Verner havde været til stor hjælp efterfølgende, hvilket for os lød underligt, da dette jo ikke er kutyme i Danmark, men det skulle vise sig at holde stik. Undervejs i byggefasen har vi været i kontakt med ham for at høre om nyt, og da vi endelig i sommeren 2016 skulle flytte ind, har han hjulpet med alt fra bestillinger hos møbelfirmaer, aftaler med diverse håndværkere samt indflytning. Kaj Verner har ikke blot været et fantastisk menneske i processen, han har også været fuldstændig uundværlig. Vi kan kun give ham vores varmeste anbefalinger, hvis I tænker på at købe bolig i dette dejlige område.

Susanne og Flemming Blenstrup, Jægerspris

Hanne Thordal og Bent Agerholm Hansen fortæller:

Vi købte lejlighed gennem Kaj Verner og Dk til Spanien i September 2015.

Vi vil på det varmeste anbefale Kaj Verner Knudsen til de som har planer om at købe fast ejendom i Spanien. Fra første besøg føler man sig tryg og i professionelle hænder. Når man så overtager sin ejendom står Kaj Verner klar med al sin hjælp og venlighed. Han slipper simpelthen ikke sine kunder før alt er på plads. Og med alt menes samtlige de problemer man som ny boligejer i Spanien nødvendigvis løber ind i. For os har det været en uvurderlig hjælp.

Hanne og Bent Hansen, Kruså

Lis Wonsyld og Torben Nielsen fortæller:

Vi købte hus gennem Kaj Verner og Dk til Spanien i januar 2013.

Lige fra vi mødte Kaj Verner – og oplevede hans fantastiske hjælpsomhed og professionalisme – følte vi os helt trygge ved at overlade alt det praktiske i forbindelse med huskøbet til ham og Pia, den danske advokat.

Hele forløbet har været præget af gensidig tillid, og vi kan varmt anbefale at handle med Kaj Verner og Dk til Spanien.

Lis Wonsyld og Torben Nielsen, Hillerød