Trygt boligkøb i Spanien

Besigtigelsesrejse

Når I har bestilt en besigtigelsesrejse, beder jeg jer udfylde en kundeprofil, hvori I fortæller mig, hvad I har interesse i at se. Jeg vil derefter, enten pr. telefon eller pr. e-mail, give jer en del oplysninger omkring det at købe hus i Spanien. Jeg vil derefter tilrettelægge besigtigelsesrejsen ud fra de oplysninger jeg har fået af jer.

Vi hjælper gerne med at arrangerer alt i forbindelse med besigtigelsesrejsen:

– flytransport til og fra Spanien
– alt transport i Spanien
– indkvartering på hotel samt alle måltider og drikkevarer

Nedenfor kan I læse, hvordan en besigtigelsesrejse kan forløbe:

Jeg informerer jer om, hvilken lufthavn I skal flyve fra og hvad tid I skal møde. Jeg afhenter jer i lufthavnen i Alicante og kører jer til jeres hotel, hvor I bliver indkvarteret. Efter et lille hvil, starter vi vores rundtur. Alt efter hvornår I ankommer, ser vi, hvad vi når første dag, men en god middag på en hyggelig lokal restaurant, når vi altid.

Jeg henter jer hver morgen kl. 10.00, efter at I har fået morgenmad. Derefter begynder vi turen som vi starter med sightseeing i området. Derefter kører jeg jer til diverse områder, hvor vi ser de forskellige huse, prøvehuse og kvaliteten af husene. I prøvehusene ser vi, hvad der er ledigt i de respektive områder.

Omkring kl.14.00 lukker alle prøvehuse for siesta. Vi vil da indtage lunch på en restaurant i området. Under lunchen har vi tid til at tale om de forskellige byggeprojekter, vi har set om formiddagen og jeg besvarer alle eventuelle spørgsmål, som I kunne tænkes at have.

Efter lunchen fortsætter vi rundvisningen til de næste prøvehuse. Vi holder et roligt tempo, og tager os god tid og ser så mange, som vi kan nå. Siden tager vi tilbage til hotellet, så I får chancen for at hvile lidt inden jeg henter jer til middag.

Middagen indtager vi på en af Torreviejas hyggelige restauranter. Jeg ved, at der dukker mange spørgsmål op om, hvad vi har set i løbet af dagen og det er en perfekt tid at gå igennem disse samtidig med, at vi har det rart. Næste dag kommer til at forløbe magen til. Men om eftermiddagen er det muligt at se de huse I gerne vil gense, da der altid er nogen, man vil have genopfrisket. Vi indtager middagen om aftenen på en hyggelig restaurant. Om eftermiddagen ordner vi det formelle, hvis I har bestemt jer for at købe. Eventuel kontrakt skrives sammen med bygherren. Det er derefter advokaten, som tager over, og ca. en uge efter modtager man alle relevante oplysninger pr. post fra advokaten. Hun sørger for hele tiden at have kontrol med, hvad der foregår, og man er altid velkommen til at forespørge hos hende, hvis man er i tvivl om noget. Da hun er dansker, er hun jo nem at kommunikerer med.

Næste dag gør I klar til hjemrejse og jeg kører jer i lufthavnen.

Under alle omstændigheder, uanset om I har købt noget eller ej, har det været en oplevelsesrig rejse.

Jeg glæder mig til at arrangere en besigtigelsesrejse for jer.