Trygt boligkøb i Spanien

Køb bolig i Spanien, Costa Blanca syd for Alicante

At købe feriebolig eller ferielejlighed i Spanien er og har altid været en tillidssag!

Jeg har fungeret som ejendomsmægler og solgt spanske ferieboliger, sommerhuse, ferielejligheder i Spanien, nærmere betegnet på Costa Blanca, hovedsagelig omkring Torrevieja og Orihuela Costa siden 2004. Jeg har boet i samme område siden 2005 og derfor opbygget et stort kendskab til Costa Blanca og specielt områderne Torrevieja, Villamartin, Playa Flamenca, Punta Prima, Dehesa de Campoamor, Mil Palmeras, La Zenia, La Veleta, Los Altos, Los Balcones og mange flere.

Jeg har et udvalg af feriehuse og boliger på Costa Blanca som passer til enhver, men finder du ikke det du søger, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg har adgang til mange ferieboliger og ferielejligheder på Costa Blanca fra mine samarbejdspartnere, så jeg vil altid kunne finde det du ønsker. Jeg har samlet en hel del oplysninger både om det at købe bolig i Spanien, men også omkring området Torrevieja og Orihuela Costa. Søger du information om Spanien generelt eller specifikt om områderne Torrevieja, Orihuela Costa, Ciudad Quesada, Guadamar, Los Montesinos, Villamartin, Punta Prima, La Zenia, Campoamor og Sun Lake som du ikke finder svar på her, så tøv ikke med at sende mig en mail på kv@dktilspanien.dk

Golf og Golfbaner:

Er du til Golf, er dette område fantastisk. Der er ikke langt mellem de fantastisk smukke og udfordrende golfbaner og der er mange af dem. Der er bla. Golfbanen Las Colinas, Golfbanen Campoamor, Golfbanen La Finca, Golfbanen Las Ramblas, Golfbanen Villamartin, Golfbanen Vistabella, Golfbanen La Marquesa, Golfbanen Alenda, Golfbanen Alicante, Golfbanen Bonalba, Golfbanen Font del Llop, Golfbanen El Plantio, Golfbanen Lo Romero, Golfbanen La Serena, Golfbanen La Torre, Golfbanen Hacienda Riquelme, Golfbanen Mar Menor, Golfbanen Roda, Golfbanen El Valle, Golfbanen Alhama, Golfbanen Hacienda del Alamo, Golfbanen Mosa Trajectum, for at nævne nogen af dem.

Det siger mine kunder:

Klik her for at læse anmeldelserne fra mine kunder.