Trygt boligkøb i Spanien

Det handler om tillid!

At købe bolig i Spanien adskiller sig i væsentlige forhold fra boligkøb i Danmark. Det drejer sig om, sammen med de rigtige rådgivere, som I skal have tillid til, at finde den rigtige bolig, i det rigtige område, til den rigtige pris.

En lang række af de tekniske og juridiske forhold i boligkøbet adskiller sig fra det, I er vant til fra Danmark. Derfor er jeg ved jeres side gennem hele forløbet.

Før og under købsprocessen er der en del ting I skal have ordnet og andet I skal tage stilling til, såsom lån, NIE nummer etc.
Læs mere under før du køber

Nyt eller brugt?
Der er en smule forskel på om I køber nybyggeri eller en bolig, der allerede har haft en eller flere ejere.

Nybyggerier sælges ofte ”off-plan”, hvilket vil sige, at I køber jeres bolig på basis af arkitekttegninger og modeller, enten mens byggeriet står på eller endda før det starter.
Læs mere under købsprocedure

Dansk eller Spansk?
Alle dokumenter er selvfølgelig på spansk og i nogle tilfælde med engelsk oversættelse, så medmindre I taler godt spansk selv, er det nødvendigt at have en I stoler på med på råd igennem hele proceduren. Jeg kan hjælpe jer med alle aspekter af boligkøbet, de juridiske aspekter overlader jeg til Danilservice (Pia Danielsen). Hun vil sikre jeres interesser.
Læs mere under købsprocedure

Overtagelse
Det I har ventet på siden beslutningen om køb blev truffet, er nu en realitet. Også i denne fase vil jeg være til rådighed og hjælpe jer så meget som I har brug for. Først og fremmest tager jeg med jer til både banken (hvor vi skal oprettet bankkonto til jer), Danilservice (som står for alt det juridiske) og til notaren, hvor skødet skal underskrives og restkøbesummen skal betales. Dernæst er der alt det praktiske når nøglen er udleveret. Er det nybyggeri skal hele ejendommen indrettes. Jeg kan dels være behjælpelig med indkøb af møbler, hvidevarer, aircondition, markiser, haveanlæg osv. men også hvis I lige skal have købt en hylde til badeværelset eller en krog til køkkenet. ”Hvor er det nu lige vi finder den i byen?”.