Trygt boligkøb i Spanien
2 soveværelser lejlighed
Alicante, Guardamar del Segura
€299,000
Oversigt
Reference 5682
Soveværelser: 2
Badeværelser: 2
Pool: Privat
Overdækket:73m²
NYBYGGET BOLIG I GUARDAMAR DEL SEGURA

Nybyggeri beliggende foran Segura-floden og tæt på marinaen og stranden i Guardamar.

Bygning i moderne stil med 31 lejligheder med 2 soveværelser og penthouselejligheder med 2 og 3 soveværelser, alle med 2 badeværelser, åbent køkken med stue, indbyggede skabe, rummelige terrasser fra 20 m², underjordisk parkering og lukket opbevaringsrum.

Bygningen vil bestå af 9 etager, hvoraf de højeste vil være penthouselejligheder med hovedterrasse og privat solarium.

Guardamar del Segura er en by på den sydlige del af Costa Blanca. Med sine 11 kilometer naturstrand og sin store fyrreskov.

Guardamar er en rolig by at bo i, den har alle tjenester hele året rundt såsom restauranter, barer, butikker, banker, steder til fritid osv.

Hver onsdag er der marked i byens centrale gader, hvor mange mennesker kommer for at købe produkter som mad, tøj, møbler, dyr osv. Det er et stort tilløbsstykke, og indbyggerne i den omkringliggende by kommer til Guardamar hver onsdag for at besøge markedet.

Guardamar del Segura har en stor havn med aktiviteter hele året rundt, et stort sportscenter med paddle tennis, tennis, fodbold og en stor opvarmet swimmingpool, der er åben hele året rundt. Der er også et bibliotek, hvor der er gratis wifi og computere.

Guardamar del Segura ligger kun 20 km fra lufthavnen Alicante - Elche (El Altet), hvor der er mange flyvninger hver dag med forbindelser til de største europæiske byer på grund af efterspørgslen efter turister på Costa Blanca.
Faciliteter
Pool, Privat
Kontakt
Del