Trygt boligkøb i Spanien
3 soveværelser villa
€995,000
Oversigt
Reference 7673
Soveværelser: 3
Badeværelser: 2
Pool: Privat
Overdækket:199m²
Grund:385m²
NYBYGGEDE VILLAER I ROLDAN

Moderne nybyggede villaer i Roldan , Torre Pacheco

Villaer på 199 m² bygget på grunde på 385 m², 438 m² og 490 m².

Villaerne har 3 soveværelser; to af dem med komplet badeværelse. Køkkenet er indrettet med materialer af høj kvalitet, som ejeren selv vælger, herunder elektriske apparater, og følger et åbent koncept med spisestuen omgivet af store vinduer, der hele dagen giver et behageligt lys og direkte adgang til poolen og de private haveområder, der er helt færdige.

Aircondition (varm/kold) via kanaler er inkluderet. Ved at tage os af de mindste detaljer i finishen, ved at bruge materialer af højeste kvalitet, personligt design og luksus uden at glemme maksimal komfort, opnår vi nydelsen af hjemmene både om sommeren og i den milde vinter, hvilket gør dem beboelige hele året rundt.

Garage til 1 bil og derudover en udendørs parkeringsplads til en anden bil med separat indgang.

Villaer beliggende tæt på de bedste golfbaner i kommunen Torre Pacheco.

Dette distrikt har alle de tjenester, som et sted at bo skal have: supermarkeder, skoler, lægecentre, sportscentre, apoteker osv.
Blandt disse skoler er King's College British School of Murcia, som kun ligger 8 minutters kørsel fra vores boligområde. Det er den eneste internationale skole i området, der er inspiceret af et eksternt organ akkrediteret af det britiske undervisningsministerium til inspektion af britiske skoler i udlandet.
Ikke at forglemme nærheden til motorvej RM-19, som forbinder vores boligområde med Murcia, som ligger 30 minutter væk, og Corvera lufthavn (Murcia), som ligger 20 minutter væk. Alicante lufthavn ligger 1 time væk.
For at komme til Cartagena tager det 25 minutter i bil.
Der er også flere shoppingområder i nærheden, Dos Mares Shopping Centre i San Javier ligger 15 minutters kørsel væk, og Espacio Mediterraneo i Cartagena ligger 22 minutter væk.
Afstanden til den nærmeste strand, som ligger ved Mar Menor i Los Alcazares, er 18 km, hvilket svarer til 19 minutter i bil.
Faciliteter
Pool, Privat
Funktioner
Have
Kontakt
Del