Trygt boligkøb i Spanien
3 soveværelser villa
Alicante, Torrevieja
€509,000
Oversigt
Reference 7739
Soveværelser: 3
Badeværelser: 2
Pool: Privat
Overdækket:145m²
Grund:432m²
NYBYGGET VILLA

Nybyggeri af en state of the art villa "lavet efter mål" med 3 soveværelser med dobbeltsenge, 2 badeværelser og et velkomsttoilet, på en grund på 432 m2 og bygget med den nyeste generation af kvalitetsmaterialer og meget tæt på butikker, restauranter, apoteker, bus osv. og ikke langt fra Torreviejas naturlige sø.

Denne imponerende villa er udviklet i to etager for at nyde designet og komforten i deres over 236,15 kvadratmeter bygget. Stueetagen har en imponerende luksuriøs opholdsstue med adgang til en stor terrasse foran og til swimmingpoolområdet, et ultramoderne fuldt udstyret åbent køkken med spisestue og et toilet, "eller muligheden" for at bygge en soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse og et selvstændigt køkken med adgang til sidehaven og parkeringsplads.

Første sal har 2 soveværelser med dobbeltsenge med indbyggede skabe, et familiebadeværelse til brug for begge soveværelser og master soveværelset med en-suite og en åben terrasse med udsigt til poolen. Der er også tagsolarium med åben udsigt og til deres private swimmingpool på 32 kvm. Villaen vil også drage fordel af udføre A/C præ-installation, badeværelser med under gulv rammer, fuld alarm installation, elektriske vinduesskodder, front gate videokamera, fjernbetjent bilport og de allernyeste kvalitetsmaterialer efterbehandlings...

Torrevieja er en spansk by i provinsen Alicante på Costa Blanca. Det er kendt for sit typiske middelhavsklima og kystlinje. Det har strandpromenader med resorts langs sine sandstrande. Det lille museum for havet og saltet rummer udstillinger om byens fiskeri- og salthistorie. I det indre har naturparken Lagunas de La Mata-Torrevieja stier og to saltlaguner, den ene lyserød og den anden grøn.
Faciliteter
Pool, Privat
Funktioner
Have
Kontakt
Del