Trygt boligkøb i Spanien
3 soveværelser villa
€505,000
Oversigt
Reference 7796
Soveværelser: 3
Badeværelser: 3
Pool: Privat
Overdækket:180m²
Grund:233m²
NYBYGGEDE VILLAER I PRIVAT GATED RESORT I PROVINSEN MURCIA

Nybyggede villaer i et privat gated resort i Murcia-regionen, omgivet af fremragende golfbaner og kun 10 minutter fra sandstrandene ved Mar Menor-havet.

Villaerne er bygget over 3 etager og har 3 soveværelser, 3 badeværelser, åbent køkken og stue-spisestue, indbyggede skabe, kælder, privat have med pool og parkeringsplads.

Beliggende i et privat indhegnet resort med hovedindgang og 24 timers sikkerhed. Resortet er designet omkring et imponerende grønt område på 126.000 m2.

Det består af vandre- og cykelstier, sportsfaciliteter, paddle- og tennisbaner, en minigolfbane, haver, hundeparker, fritidsområder, klubhus.... I det centrale område ligger også feriestedets juvel, en krystalklar kunstig sø på næsten 17.000 m2 vandoverflade, omgivet af hvide sandstrande og palmer, der bringer et stykke af Caribien til Murcia-regionen.

Der er 2 øer i søen, en af dem har sin egen bar, og der er også "beach Chiringuitos" spredt rundt om søen.

Feriestedet ligger strategisk mindre end 4 km fra stranden og byen Los Alcázares, hvor du kan dyrke forskellige former for vandsport, omgivet af flere golfbaner og byen Cartagena mindre end 15 minutter i bil og 22 km fra Murcia lufthavn, og har derfor et bredt kulturelt, gastronomisk og sportsligt udbud inden for rækkevidde.
Faciliteter
Pool, Privat
Funktioner
Have
Kontakt
Del