Trygt boligkøb i Spanien
Moderne toplejlighed I Punta Prima: Luksus, komfort og skøn udsigt!
Alicante, Punta Prima
€295,000
Oversigt
Reference DK-5693
Soveværelser: 3
Badeværelser: 2
Pool: Fælles
Etage: Øvre etage
Etager: 1
Byggeår: 2012
Orientering: Vest
Møbleret: Fuldt møbleret
Kommunale udgifter: €700/år
Overdækket:76.68m²
Overdækket veranda:4.72m²
Taghave:53.42m²
🌟 Træd ind i din drømmelejlighed! 🏡

Velkommen til denne moderne ferieidyl fra 2012, der venter på at blive dit nye hjem!

Med 3 rummelige soveværelser og 2 stilfulde badeværelser, herunder et en-suite, er denne lejlighed skabt til at imødekomme dine behov for komfort og luksus.

Træd ind i det åbne køkken, hvor du straks vil føle dig hjemme i det elegante spiseområde og ikke mindst den hyggelige stue.
Dette er det perfekte rum til at skabe uforglemmelige minder. Og lad os ikke glemme den skønne mindre terrasse, der giver mulighed for hyggelige stunder både i solen men også en hyggelig mild aftenstund. Der er selvfølgelig en markise, når der er behov for skygge.

Men vent, der er mere! Tag trappen op til den betagende tagterrasse, hvor panoramaudsigt over byen og havet venter på at fortrylle dig.
Fra hyggekroge til solbadning og alt derimellem, her er et paradis for enhver smag og lejlighed. Og med en pergola til at beskytte dig mod solen eller vinden, er du altid garanteret den perfekte oplevelse. Her kan hele dagen tilbringes!

Praktisk er nøgleordet her! Med vaskemaskinen, kondens tørretumbler samt et køleskab bekvemt placeret på tagterrassen i skabe som er toppet med en praktisk bordplade, hvis et udekøkken var i tankerne.
I stueplan ved trappen op til lejligheden, er der netop anlagt en hyggelig lille have. Dette hjem designet til at gøre hverdagen lettere og mere fornøjelig. Plus, med et skur til opbevaring i haven, behøver du aldrig bekymre dig om at bære fx cykler, strandsager eller golfudstyr op i lejligheden.

Vi skal bestemt også nævne det virkelig skønne fælles pool område, der lokker med en forfriskende dukkert og en afslappende saunaoplevelse, alt sammen lige uden for din dør.

Beliggenheden? Perfektion!
Med praktisk taget ALT lige ved hånden - fra et supermarked (Consum) og enkelte butikker og saloner i La Marina centeret, til et hav af restauranter for en hver smag og ikke mindst stranden - er dette hjem det ideelle udgangspunkt for din spanske livsstil.
Og med muligheder for shopping i Zenia Boulevard, gokart bane, padel baner og golfbaner i nærheden, er der aldrig et kedeligt øjeblik.

Kom og oplev denne fantastiske lejlighed, der sælges møbleret og udstyret med central aircondition til både de varme og kølige dage samt elektrisk gulvvarme i hele lejligheden.
Med indbyggede skabe i alle værelser og din egen parkeringsplads i det aflukkede parkeringsområde, er dette virkelig et sted, hvor drømme bliver til virkelighed.

Skynd dig at booke en fremvisning og lad os hjælpe dig med at realisere din boligdrøm! 🌟🔑
Faciliteter
Klimaanlæg, Centralt system
Lukket kompleks
Opvarmning, Central
Parkering, Afdækket
Pool, Fælles
Sauna
Funktioner
Balcony, front
Grill
Bath
Bathroom underfloor heating
Byudsigt
Kombineret køkken og spiseplads
Easy access to highway
Easy access to main roads
Tilstødende badeværelse
En suite Shower
Indbyggede skabe
Have
Heart of city center
Internet
Køkkenudstyr
Moderne design
Tæt på bekvemmeligheder
Tæt på busrute
Udlejningspotentiale
Taghave
Havudsigt
Shower
Skodder, elektriske
Flisegulve
Gåafstand til strand
Afstande
Faciliteter: 300 m
Lufthavn: 48.6 km
Hav: 1.3 km
Offentlig transport: 750 m
Plantegninger
Kontakt
Del