Tusind tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev

Vi lover dig at vi kun vil sende dig relevante nyhedsbreve som har relation til bolig salg i Spanien.
 
Ønsker du på noget tidspunkt at stoppe med at modtage vore nyhedsbreve, så er det nemt. I alle vore nyhedsbrevet har vi et link i bunden som du blot kan klikke på og VUPTI, så vil du ikke længere modtage nyhedbreve fra os.
 
Men nu kan du blot se frem til vores første nyhedsbrev.
 
Dog har jeg lover dig at du få min bog “Guide til boligkøb i Spanien” GRATIS.
Det løfte vil jeg naturligvis holde. Klik blot på billedet af bogen herunder, så får du mulighed for at downloade den og gemme den på din egen computer, så du altid kan vende tilbage til den så mange gange du har lyst
Du er naturligvis altid velkommen til at sende mig gode ideer til bogen. Føler du at der mangler noget i forhold til dine ønsker, så tøv ikke med at kontakte mig